Page 1 of 1

Posting images not working lately

PostPosted: Tue Jul 04, 2017 12:44 am
by yoseph
Wtf happened over the last couple weeks? I usually search an image on google, view the image, and copy paste the url into the [img[/img tag. Recently its not letting me. Did they change some code? Is there a new trick? I want to post some sarcastic and smartass images and gifs but its not allowing me. Please help!

Re: Posting images not working lately

PostPosted: Tue Jul 04, 2017 7:37 am
by EvilGorilla69+1
yoseph wrote:Wtf happened over the last couple weeks? I usually search an image on google, view the image, and copy paste the url into the [img[/img tag. Recently its not letting me. Did they change some code? Is there a new trick? I want to post some sarcastic and smartass images and gifs but its not allowing me. Please help!



there is a limitation in the pixels... there should be a msg popping up, in red, explaining u why u cant post it..


check this. youtube.com/aijasidjasndjasnda

u press: gif, before 'youtube.com/aijasidjasndjasnda)


and u 'll get redirected to some page in which u can create any gif u like from that video(up to one hour long, for up to 10secs gif)

u are welcome.

Re: Posting images not working lately

PostPosted: Tue Jul 04, 2017 7:44 am
by EvilGorilla69+1
Image

Re: Posting images not working lately

PostPosted: Tue Jul 04, 2017 1:16 pm
by yoseph
Nah its not the pixel size. Ive posted plenty of gifs and imgs, but over the last couple weeks my usual method does not work. I visot linker almost exclusively on my phone so i need to see if desktops have made the same changes..

Normally i search a video or image on google or follow the website link to find what im looking for. After finding an image i like, i hold down on the picture and tap "view image". This brings the image up in a new tab all by itself. Normally i could copy that url and paste it into the (img]image.expample[/img) and the .gif or .jpg will show as an image if its under our 400x400? Pixel limit.

(i know it has the [brackets] on both sides)

Lately when i try to "view the image" the url is different and sometimes sends me to the origin website or a special page of theirs. This is especially true with any gif from "giphy". I cant find the right url to link fron anywhere and its pissing me off :x

Thats for your help fragsmurfrilla. I need to play with that youtube gif conversion thing you showed in the other thread. Thats really cool you were able to show sections that are not normally giffed

Re: Posting images not working lately

PostPosted: Tue Jul 04, 2017 6:03 pm
by EvilGorilla69+1
yoseph wrote:Nah its not the pixel size. Ive posted plenty of gifs and imgs, but over the last couple weeks my usual method does not work. I visot linker almost exclusively on my phone so i need to see if desktops have made the same changes..

Normally i search a video or image on google or follow the website link to find what im looking for. After finding an image i like, i hold down on the picture and tap "view image". This brings the image up in a new tab all by itself. Normally i could copy that url and paste it into the (img]image.expample[/img) and the .gif or .jpg will show as an image if its under our 400x400? Pixel limit.

(i know it has the [brackets] on both sides)

Lately when i try to "view the image" the url is different and sometimes sends me to the origin website or a special page of theirs. This is especially true with any gif from "giphy". I cant find the right url to link fron anywhere and its pissing me off :x

Thats for your help fragsmurfrilla. I need to play with that youtube gif conversion thing you showed in the other thread. Thats really cool you were able to show sections that are not normally giffed




i think u need to right click on the gif image and press open in new tab.. then copy and paste the 'web address' of that thingie.

Re: Posting images not working lately

PostPosted: Mon Mar 12, 2018 9:05 pm
by slevin
It isn't working.

Re: Posting images not working lately

PostPosted: Tue Mar 13, 2018 8:59 am
by EvilGorilla69+1
slevin wrote:It isn't working.



Image

Re: Posting images not working lately

PostPosted: Tue Mar 13, 2018 2:09 pm
by DannyRocktown
EvilGorilla69+1 wrote:
slevin wrote:It isn't working.



Image


:lol:

Re: Posting images not working lately

PostPosted: Tue Mar 13, 2018 6:57 pm
by slevin