Page 1 of 1

Youtube embedding problems?

PostPosted: Fri Aug 12, 2016 10:58 am
by PBells
Anyone else seeing black rectangles instead of Youtube videos? Just noticed it in the "Song you're listening to now" thread... :radioactive:

Re: Youtube embedding problems?

PostPosted: Fri Aug 12, 2016 5:10 pm
by slevin
Me too bro, I noticed it when bruins copied one if my posts.

Re: Youtube embedding problems?

PostPosted: Sat Aug 13, 2016 10:20 pm
by exsanguinator
Ok, so it's not just me. I'll look in the ACP to find a solution but if I can't I might have to look at actual coding... that will be terrible. And if I find a problem in the code, the site owners might not give enough of a shit to fix it. Either way, no promises guys.

I'm missing a lot of good music in the 'Song You're Listening To Now' thread, I'm sure.

Re: Youtube embedding problems?

PostPosted: Sat Aug 13, 2016 10:31 pm
by slevin
It works on my mobile but not my computer.

Re: Youtube embedding problems?

PostPosted: Sat Aug 13, 2016 10:41 pm
by exsanguinator
slevin wrote:It works on my mobile but not my computer.


I think I have it figured out. I just have to change how the tag works in the admin control panel but I'm drunk right now and anyone that works in tech (which I don't so who knows what will happen) knows that one typo will fuck everything up. I think I will be able to fix it tomorrow.

In the meantime, don't try to embed youtube videos, just put in the URL of said video so people can at least see them, for the time being.

Re: Youtube embedding problems?

PostPosted: Mon Aug 15, 2016 8:20 pm
by BrdrOkm69
Any updates on this?

The video thumbnails are displayed on my mobular device but I can't play them from it (I never could, it's not a big deal or anything), but still the black boxes appear on my home and work computers. I can still watch the videos by quoting the post and copy/pasting the link into a new page, of course, but it is slightly less convenient.

Re: Youtube embedding problems?

PostPosted: Mon Aug 15, 2016 9:02 pm
by exsanguinator
No progress yet.

Re: Youtube embedding problems?

PostPosted: Tue Aug 16, 2016 12:06 pm
by TaeKwonDolt
PBells wrote:Anyone else seeing black rectangles instead of Youtube videos? Just noticed it in the "Song you're listening to now" thread... :radioactive:


Just came here to post this. Glad it's not just me... can we fix it?

exsanguinator wrote:
slevin wrote:It works on my mobile but not my computer.


I think I have it figured out. I just have to change how the tag works in the admin control panel but I'm drunk right now and anyone that works in tech (which I don't so who knows what will happen) knows that one typo will fuck everything up. I think I will be able to fix it tomorrow.

In the meantime, don't try to embed youtube videos, just put in the URL of said video so people can at least see them, for the time being.


:lol:

That's why you never test things out in the production environment! :P

Though... in this case, you don't really have an option unless you spool up an AWS image of Linker, which would take longer than it's worth to stage I'm guessing.

Re: Youtube embedding problems?

PostPosted: Tue Aug 16, 2016 7:45 pm
by exsanguinator
Should be fixed now. The previously embedded videos should also be reappearing.